MuZieSen
Muziek is onze Passie
Flash IntroHomegeschiedenis MuZieSenover MuZieSenRepertoireFoto'sAgendaContact / BoekingenFavoriete links
geschiedenis MuZieSen

Het begon op een Bakkefeanster Joun, de jaarlijks terugkerende gezellige avond in Dúndelle/Bakkeveen, waar een ieder op het gebied van zang, toneel en muziek zijn beste beentje voor mag zetten. Na afloop speelde er wel eens een bandje of er werden cd'tjes gedraaid.
Als leden van het koor de Dúnsjongers zongen Bauke en Andries al wel eens gezamenlijk en al snel bleek dat hun stemmen goed bij elkaar pasten.
Na veel oefenen durfden zij het aan, na afloop, een live optreden te verzorgen. Niet dat ze een groot repertoire hadden ( slechts 3 liedjes ) maar het publiek was zo enthousiast, ze moesten die 3liedjes telkens weer zingen. 
Het jaar daarop hebben ze fanatiek geoefend en zo konden ze een complete set zingen op de Bakkefeanster avond, wederom met veel succes.
Nadien volgden diverse optredens in besloten kring. Het enthousiasme werkte aanstekelijk en al gauw waren enkele dames met het zingvirus besmet.
Coby, Iskje en Janneke gingen meezingen en voor alweer een Bakkefeansteravond werd een act ingestudeerd : "De Mexicano's"
Na optredens in Waskemeer en Haulerwijk werd er koers gezet naar Roden.
Het repertoire was inmiddel's uitgebreid en "mexicano's" was eigenlijk geen passende naam meer.
"MuZieSen" werd de nieuwe naam en inmiddels reikt de bekendheid tot in de Stad. Flash IntroHomegeschiedenis MuZieSenover MuZieSenRepertoireFoto'sAgendaContact / BoekingenFavoriete links