MuZieSen
Muziek is onze Passie
Flash IntroHomegeschiedenis MuZieSenover MuZieSenRepertoireFoto'sAgendaContact / BoekingenFavoriete links
over MuZieSen
Muziesen bestaat uit 5 zangers/zangeressen.
Meestal treden wij op met muziekbanden en indien passend worden er ook enkele muzikale sketches in het programma opgenomen.
Het uitgebreidde repertoire, de creativiteit en de muzikale mogelijkheden van de enthousiaste zangers maken dat MuZieSen garant staat voor een boeiend, luisterrijk en gezellig feestje.
Een gezellige middag of avond in een seniorenhuis, een besloten feest, verjaardag, jubileum, huwelijk, buurtfeest, een festival, een hollandse kroeg of een dorpsfeest, binnen of buiten; U mag het zeggen.
Kerstliederen, Hollandse meezingers, Fryske nostalgie, Evergreens uit de jaren 70/80/90, Nieuwe popsongs of Rock; aan u de keus. 

MuZieSen beschikt over een eigen complete geluidsinstallatie 2 x 400 W + 2 x 800 W

Graag stellen de zangers en zangeressen van MuZieSen zich even voor:


Coby Blok            : Zangeres voor de hoge noten,  nicht van de zangeres zonder naam, bakt heerlijke appeltaarten.

Iskje Hovinga       : Zangeres met warme alt stem, neemt ook de presentatie voor haar rekening

Janneke v.d. Meer : Zangeres, neemt de middenpartijen voor haar rekening,  , verzorgt alle papierwerk tot in de puntjes.

Andries Nijboer     : Zanger, bariton, heeft het helemaal met jaren 70 muziek, stelt altijd oefenruimte ter beschikking.

Bauke Hoogstra    : Zanger, tenor, zingt graag de afwijkende partijen.  Geluidsman
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Duo Bauke & Andries  : Met als basis de 2 perfect harmonierende stemmen brengen zij sfeer en plezier.  Hollandse hits, 70/80/90 evergreens en rocksongs behoren tot het brede repertoire van ca. 90 songs. 
Hun enthousiasme en geheel eigen vertolking van bekende songs als Proud Mary, Het is een nacht, Keep on smiling  en -afsluiter- Hey Jude brengen menig beentje van de vloer tot in de laate uurtjes.
Ons motto: Als u geniet, genieten wij ook.


Flash IntroHomegeschiedenis MuZieSenover MuZieSenRepertoireFoto'sAgendaContact / BoekingenFavoriete links